Cégtörténet

Cégünk 2008-ban ALFA Relax Kft. néven kezdte meg működését, amely elsősorban egészség- és szépségfejlesztő stúdióként preventív és rehabilitációs jelleggel a spa/wellness/beauty területen tevékenykedett.

A 2016-ig tartó időszakig a fizikai egészség és szépség területén, a mozgásszervi rehabilitációban, valamint a test és arckozmetikai területen, illetve a mentális képességek és funkciónális harmónia megteremtésének területén olyan összetett  problémákra  és sokoldalú megoldások megismerésére volt lehetőségünk, amely megalapozta  jelenlegi tudásunkat és gyakorlati ismereteinket.

Sok kísérletet végeztünk a külső (bőrön keresztül) és belső (emésztőrendszeren keresztül) tápanyagrendszer és energetikai állapotok összefüggéseivel és megoldásaival kapcsolatban, illetve különféle új felmérési és diagnosztikai elemzéseket alkalmaztunk a hatékonyabb feltárás érdekében.

Közben a tulajdonosi kör átalakult, ahogyan a vevői igények is, miközben nőtt a tudás és tapasztalat a neurotechnológiák alkalmazhatóságának széleskörűségével kapcsolatban, mígnem az érdeklődés és a figyelem áthelyeződött a szervezeti, vállalati hatékonyság és eredményfejlesztés irányába.

2017- 2020 között szinte csak az üzleti eredményességet és az egyéni sikerességet támogató coachingokat, tréningeket végeztünk, pihenőszobákat szereltünk fel, miközben láttuk, hogy a munkabiztonság hatékonysága érdekében megjelenő törvényi intézkedések megfeleltetésére nem igen találnak megfelelő felmérő és hatékony megoldó eljárást.

2020 októberéig tartott – vagyis a pandémia idején zajlott a cég átalakítása. Ebben az új tulajdonosi kör, a termékportfólió jelenlegi kialakítása, a szükséges tőkebefektetések megtörténte, valamint a bemutató iroda megtalálása, kialakítása és szépítése volt a meghatározó.

Büszkék vagyunk arra, hogy a fennállásunk óta felbecsülhetetlen szellemi és gyakorlati tapasztalatot halmoztunk fel a klienseink problémáinak megoldásából tanulva, széleskörű szakmai kapcsolati rendszert alakítottunk ki a partneri viszonyainkban, illetve megtaláltuk azt a tevékenységi és feladatkört, amelyre mind a sikeres magánszemélyeknek, mind pedig az eredményes vállalatoknak, szervezeteknek szüksége van.

Bízunk abban, hogy elsődleges törekvéseinkkel, egyrészt egy teljes mértékben zárt, összefüggéseiben helytálló módszertannal (WAVE-ON Módszer) segíthetünk a gazdálkodó, működő szervezetekben feltárni a munkaerőt érintő kockázatokat és megfelelő eszközöket kiválasztva elhárítani ezek negatív következményeit. Másrészt megmutatni a neurotechnikák, neuroterápiák (neurocoaching) szükségszerűségét és páratlan hasznát az emberi készség és funkcionális fejlesztésben, a sikeres életvezetésben, ezáltal a szervezeti eredményességben is.