Csapatunk

GOMBOS MÓNIKA
Ügyvezető
Módszertani tréner • Neurocoach


• Üzleti gazdasági informatika, folyamat és rendszerszervezés
• Minőségbiztosítás és projectvezetés
• Egészség és szépségfejlesztés
• Neurotechnológiai magánterápiák
• Tréning, coaching, egyéb fejlesztés
• Vállalati stresszkezelés
+3630 94 94 294Kapcsolat

Üzleti folyamatok szervezőjeként informatikai területen indult a pályafutásom. Már akkor is – ahogyan most is – a vállalati működés fejlesztésén dolgoztam, szakmai tudásomat, gyakorlatomat a rendszerszervezés, minőségbiztosítás és folyamatszervezés számtalan projectjein keresztül építettem fel. Ezt később saját vállalkozásom szervezésében és működtetésében is kamatoztattam. 20 éve találkoztam először a MIND Alive  neurotechnikai eszközökkel és a hozzá kapcsolódó állapotfelmérő és fejlesztő tudás elsajátítása után saját utamra indultam ezen a területen. Az elmúlt két évtized alatt szerzett terápiás, tréneri, fejlesztői és stresszkezelési tapasztalattal álmodtam meg a WAVE-ON Módszer alapjait azzal a céllal, hogy segítségünkkel az emberek fizikai, mentális és érzelmi állapotát, rendszerét valódi eredményességgel fejlesszük és támogassuk a személye sikerei elérésében, a magasabb teljesítmény és a képesség kiteljesítésében.
Szeretnék olyan megoldást mutatni a magánemberek és a vállalatok munkatársai számára, amellyel folyamatosan és magas szinten tarthatják fizikai, érzelmi és mentális egészségüket, képességeiket, funkcionális működésüket, kiteljesíthetik és sikerre vihetik életüket, annak minden szakaszában és szerepében anélkül, hogy mindez sok ráfordítást igényelne.

KÁL CECÍLIA
Ügyvezető
Módszertani tanácsadó • Neurocoach


Állami és multinacionális vállalati management tapasztalat
Széleskörű HR tudás és tapasztalat
• Kommunikáció és PR/Marketing szaktudás
10 éves tanácsadói tapasztalat (fejvadászat, szervezetfejlesztés, oktatás)
Neurotechnológiai magánterápia
+36 30 990 9705Kapcsolat

20 évesen csöppentem a HR világába. Párhuzamosan tanultam és tapasztaltam a terület szépségeit és nehézségeit. Már akkor pontosan tudtam, hogy az emberek fejlesztésével, javításával és az ehhez tartozó körülmények megteremtésével, rendszerbe szervezésével szeretnék foglalkozni. A Pécsi Egyetemen végzett tanulmányaimmal párhuzamosan újságíróként is végeztem, így a kommunikáció is rendelkezésre állt eszközként és tudásként ebben.
 Az elmúlt 26 évben tanácsadóként, szakértőként és felsővezetőként is jól láttam, hogy egyre romlik a munkavállalók érzelmi és fizikai állapota. Saját élmény és betegség miatt kezdtem tanulni a neurotechnikai eszközzel történő fejlesztést is. Beleszerettem a módszerbe és az eredményekbe. Sok év vezetői és tanácsadói tapasztalattal a hátam mögött vágtam bele társként a WAVE-ON Módszer kialakításába, mert hiszem, hogy eredményeket és kiegyensúlyozott életet csak az az ember tud létrehozni, akinek a vezérlőközpontja –  azaz az agya – a saját képességeihez képest optimálisan működik. Csak erre az optimalizált és kondícionált állapotra érdemes a többi tudást építeni.
A WAVE-ON Módszer kialakításával az a célom, hogy minden megszerzett tapasztalatommal támogassam a hozzánk forduló magánembereket és vállalati vezetőket a céljaik elérésben, a maximum teljesítőképességük megszerzésében.